Jouw winkelwagen

Over ons

www.onbeperktingalop.nl is een op internet gebaseerde modewinkel die begon met de visie om de nieuwste mode-items, concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice te bieden. Met de snelle groei van het bedrijf en de grote vraag van klanten naar nieuwe artikelen, introduceerde www.onbeperktingalop.nl kort daarna unieke kledinglijnen, evenals kostuums, handtassen en mode-accessoires.

Het hoofdkantoor van www.onbeperktingalop.nl is gevestigd in Chino in Zuid-Californië. We hebben een compleet kantoor- en magazijnbedrijf met goed opgeleid en vriendelijk personeel dat toegewijd is om gewaardeerde klanten te helpen.

Ondanks de groei en diversiteit van het bedrijf is onze missie niet veranderd. www.onbeperktingalop.nl is toegewijd aan niet-aflatende productinnovatie, concurrerende prijzen en volledige klanttevredenheid.

BELANGRIJKSTE REDENEN OM TE KOPEN BIJ www.onbeperktingalop.nl

Klanttevredenheid is onze eerste prioriteit.
Concurrerende prijzen. U zult niet teleurgesteld zijn met onze dagelijkse lage prijzen.
Voordelig "Free Exchange-beleid" - lees meer in ons retour- / ruilbeleid.
Grote selectie van verschillende nieuwe items die dagelijks worden toegevoegd.
Goed opgeleid magazijnpersoneel - gedetailleerde inspectie van bestellingen voorafgaand aan verzending, uitstekende kwaliteitscontrole.
Optionele "Follow-up" -service. Indien nodig, voorafgaand aan verzending, zullen wij op uw verzoek contact met u opnemen en proberen problemen met de beschikbaarheid van producten op te lossen.
Uw privacy is uiterst belangrijk voor ons. We delen uw informatie nooit met derden.
Uw bestelling is 100% veilig. Nadat u onze betaalpagina heeft geopend, bevindt u zich op een beveiligde server met behulp van de zogenaamde SSL-technologie (Secure Socket Layer).